Mihkel Räim stardib Sloveenias

Täna  stardin  Sloveenia ühepäevasõidul GP Adria Mobil. Täpselt pole veel enda organismist aru saanud, kas Coppi Bartalist olen kenast ära taastunud või mitte, kuid sel nädalal olen treeningutega veidi tagasi hoidnud.

Tänasest sõidust veel nii palju, et rajale jäävad 4 tõusu. Kaks neist on 10km pikkused aga keskmine % kuskil 4-5. Kindlasti kerge ei saa olema. Minu ülesanne on jalga säästa ja lõpus finishit panna. Suur punt kindlasti kokku ei jää aga võib juhtuda, et 50-70 meest ja tore oleks, kui minagi seal oleksin.

sloveenia

Lubatakse ka LIVE pilti sõidust nii, et kui teil soov kursis olla, siis visake pilk peale.
Link asub siin: http://www.adria-mobil-cycling.com/si/gp-adria-mobil-live

 

Mihkel Räim Official

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.