Coppi Bartali viimane etapp

163 km ja 3100 m tõusu. Pole just minu tass teed või mis? Mul oli au täna stardis närvihaiget mängida ning panin sõidu esimese litri, sain juba lubava vahe sisse ning tundus, et Rusvelo meestele ka see sobis, et üks kets tahab kangelast mängida. Veidi hetke pärast hakkas mind jälitama Stefan Schumacher ja teda ei ei tahetud kaugele lasta. Peale seda olin ikka veidi happes ja siis läks tamburai lahti, kitsad teed, üles alla ja mehi, kes eest ära tahtsid sõita oli oi oi kui palju. Väike punt sai eest ära ja Rusvelo hoidis hoogu üleval, 80 km peal oli 7 km tõus, vedasin tiimikaaslased ette ja sõitsid sõbralikult higistades idanaabrite kõrval, hoidsin oma mehed possal ja 2 km enne tõusu lõppu lükkas Sky gaasi põhja ja minu töö oli tehtud. Ülejäänud päeva tiksusin suures grupettos. Ei tahtnud boksi ka keerata, kuna treeningu mõttes oli see päris hea päev. Ronijad kahjuks oma ootusi ei täitnud ehk järgmine kord läheb paremini. Uuesti stardijoonel olen 3. aprillil Sloveenias, UCI 1.2 sõit GP Adria. Joonel peaks olema ka kaks pro-cont meeskonda Roth Skoda ja Nippo Fantini. Trass vist on sobilik mulle aga eks näis, mis ülesanded antakse.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.