Coppi e Bartali 3. etapp

Sile, 165 km. Võisime atröövi proovida, eriti need poisid, kellel lõpus kiirust pole ja sprinterit aidata ei suuda. Proovisin ise ka paar korda aga väga “isu” ei olnud. Samas loodus ka kutsus hirmsasti, lootsin, et lastakse atrööv minema ja saab võsa alla kergendama minna. Eest ära olles oleks seda vähe keerulisem teha 🙂

Atrööv sai minema, meil mehi ette ei saanud ning panime mingi aeg 2 meest tööle. Lõpus ringide peal olime kenasti meeskonnaga possal, kuni 5 km oli kõik väga okei aga siis läks asi kreisiks ära. Andsin endast parima, et aidata Boivin possale, kahjuks tegi ta viimases kurvis vea ja ma usun, et sinna läks tal poodiumikoht.

coppiebarttali_day3

Cycling Academy Team’s photo

Hea on see, et kõik nägid ühise eesmärgi nimel vaeva ja ohverdati end teiste tulemuse jaoks. Meeskonnast hakkab meeskond saama. Ise tulin üle joone pundi lõpus, kuigi kuidagimoodi on mulle märgitud 27 sek kaotust aga see ei määra tõesti mitte midagi, nad oleks võinud pool tundi juurde panna, peaasi, et ajalimiiti oleks mahtunud.

Homme väga raske etapp, puhtalt ronijatele. Ega mul midagi muud üle ei jää kui atröövi proovida või siis meie ronijat võimalikult palju kaitsta enne tõusu ja vedada õigeks momendiks possale.

 

Mihkel Räim Official

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.