Mihkli muljed Coppi e Bartali 2 etapist

Ai ai ai, päris raske ja valus etapp. Kohe algusest pandi põhjagaasiga minema ja päris sile see etapi esimene pool ei olnud nagu profiil seda lubas. Käis üles-alla ning kilomeetriseid “seinasid” oli päris palju. Täna jalad olid kehvemad kui eile. Õnneks peale 1h said jooksikud eest ära ja meil oli Turek ees. Saime natukese aega rahulikumalt võtta. Mõned ärevad situatsioonid olid, kui toimus kukkumine tõusul, pidin jala maha panema ja meie ronija oli hädas kohapealt minekuga, pidin teda paar korda lükkama, et poisu saaks hoo sisse. Etapi teine pool oli mulle tuttav, sama trass, mis 2013 aastal kui seda tuuri sõitsin.

coppiebartali_day2

Foto: www.cyclingnews.com

Tõusul muidugi peenikeste poistega tempot ei suutnud pidada ning üle joone tulin koos teiste paksukestega ehk grupettos. Kohaks etapil 132 ja kaotust võitjale 0:20:55. Tegelikult oli veel üks suur punt meie selja taga, kus olid mitmed sprinterid.

Homme sile etapp, 172km ja ilmselt grupifinish. Eesmärgiks Boivin heale possale vedada sprindiks ning loodame poodiumit temalt.

Väike video tänasest etapist:

https://www.facebook.com/CyclingAcademyTeam/videos/678363638933864/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.