Mihkel Räim lõpetas velotuuri

MRaim_cyclingacademyIstrian Spring trophy UCI 2.2 velotuuri viimane(3.) etapp. Muljeid Mikult:
Tugev tuul ja oodata oli küljekat, vahepeal läks punt juttude põhjal juppeks ka. Ise ei pannud tähele, kuna olin ees. Üpris stressirohke sõit, viimane etapp ja meeskonnad, kellel tulemust polnud oli vaja end tõestada. Sealhulgas ka minu tiim. Peale eilset kukkumist oli meil üks mees poolvigane ning teine ei tulnud starti, ilmselt sõi mingit pahaks läinud asja või hankis viiruse. Igatahes täna enda enesetunne oli ka üpris halb, veidi andis tunda eilne asfaldi suudlemine aga samuti ka agressiivne sõit. Jalad päris kutud. Lõpus võtsin jõu kokku ja mis seal salata, eks adrenaliin tuli sisse ning vedasin Kanada poisi üsna okeilt possale, seekord jäid jooksikud napilt ette. Punt sai küll sama aja aga ette nad jäid. Ise tulin üle joone grupi keskel. Nüüd tuleb veel ennast paremasse vormi viia ning järgmine start on Coppi Bartali velotuur Itaalias. Seal saab rinda pista maailma tippmeestega. Kerge ei saa see olema.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.