Steven Kalf tegi avastardid

 

Prantsusmaa amatöörklubis Creuse Oxygene Cyclismes pedaaliv jalgrattur Steven Kalf tegi hooaja avastardid, kus sai 35. ja 27. koha.

Pühapäeval eliidi kategeooria 133 km pikkusel võidusõidul Plages Vendéennes Etapp 2 – Notre-Dame-de-Monts avastardi teinud Steven Kalf ütles, et kuna sõit oli hooaja algul, siis on kõik mehed väga pinges, et saada ette ja rünnata.

„Seoses sellega oli võistlus väga kiire ja paari koha peal oli ka küljetuult , kus said paarkümmend meest eest ära,“ rääkis ta. „Kuna sõit oli kiire, siis algul oli natuke raske harjuda selle kiirusega, aga sõidu lõppfaasis oli tunne parem ja üritasin finišeerida peapundis. Tänu sellele sain tagasihoidliku 35. koha.“

Neljapäeval oli Steven Kalf stardis 138 km pikkusel eliidi kategooriaga võidusõidul Circuit des Plages Vendéennes Etapp 4 –  Sainte-Flaive-des-Loups. Sõidetakse nagu velotuuri, aga etapid on ära jaotatud üheksa päeva peale. Kokku on kuus etappi, millest saarlane sõidab nelja.

„See võidusõit oli natuke mägisem,“ tunnistas Steven Kalf. „Võistluse algus oli jällegi väga agresiivne ja toimusid rünnakud rünnakute otsa. Seekord sai 21 meest ära tõusu otsas. Endal mul aga oli võistluse ajal päris head jalad ja tunne ka hea. Võistluse lõpus hoidsin ennast pea pundi ees ja finišeerisin 27. kohale.“ Steven Kalfi hinnangul on tal olnud praegustel võistlustel hea vorm ja see annab talle kõvasti enesekindlust juurde nädalavahetusel toimuvatel tuuri viimastel etappidel sõites.

„Talvine treening nii Eestis, kui ka koondisega Hispaanias sujusid hästi ja tunnen, et Prantsusmaa hooaja esimestel võistlustel hätta ei jää,“ oli noor rattur enesekindel.

 

Autor: Alver Kivi

www.saaremaasport.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.