Velotuuridest

2013. a. on Saaremaa Velotuur vajutanud nupule „paus“. Väga erinevatel asjaoludel on „aeg maas“. Kogume mõtteid, et teha uusi otsuseid.
Et loodus tühja kohta ei salli ja asendamatud inimesed ning projektid on müüt, siis võib juba tänavusel rattamaastikul silmata uuendusi.

Rattavõistluste kalendris on oma koha leidnud uus sarivõistlus – Eesti Rahva Velotuur. See koondab enda alla kuus erinevat rahvasõitu, mille tulemused summeeritakse ning nii selgubki koondarvestuse parim ehk velotuuri võitja.

Klubi Tartu Maraton korraldatav Tour of Estonia ehk Eestimaa velotuur on Rahvusvahelise Jalgratturite Liidu UCI kalendrisse kuuluv profiratturite velotuur, mis tutvustab läbi jalgrattasõidu Eestit, selle kaunist loodust ja muid vaatamisväärsusi. Tour of Estonia koosneb kolmest võidusõidupäevast, mille jooksul sõidavad rahvusvahelised rattameeskonnad neli etappi.

Kohtumiseni rattavõistlustel!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.