Mihkel Räim võitis Pärnu Tänavasõidu

Laupäeval toimunud Pärnu tänavasõidul, mis oli ühtlasi ka Eesti MV kriteeriumisõidu II etapp, võitis meeste eliitklassis Mihkel Räim (Viiking), olles ühtlasi parim ka U23 vanuseklassis.

Meeste eliitklass ja alla 23 aastased ratturid läbisid 1,5. kilomeetri pikkust ringi 27 korda. Juba esimestest ringidest näitasid ratturid väga aktiivset sõitu. Peagrupist lahtirebimiskatseid oli väga palju, kuid kõik need neutraliseeriti. Räime järel sai teise koha Oskari Kargu ning kolmas oli Markku Ainsalu. Saarlastest oli Jörgen Matt 9. Rigo Räim 13. ja Endrik Puntso 23.

U23 arvestuses jõudis Mihkel Räime kõrval poodiumile veel teinegi Viikingi esindaja Jörgen Matt, kes lõpetas võistluse kolmandana.

M16 klassis sai Karl-Patrick Lauk 5.koha. Mihkel Truu oli samas vanuseklassis 31.

Seenioridest oli Reimo Nook ja Jaanus Sarv vastavalt 5. ja 7.

Kriteeriumisõidu Eesti meistrivõistlused jätkuvad III etapiga Viljandis 5. mail ja IV etapp toimub Elvas 12. mail. Eesti meister selgub kolmelt paremalt etapilt saadud punktide põhjal, seega on võimalus medalile veel paljudel ja otsustavaks saavad just viimased etapid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.