Audi Tänavasõidult Viikingile 3 poodiumikohta!

Eesti tänavasõitude sarja avaetapil, Kuressaares toimunud Audi Tänavasõidul, võidutses eliit klassis Erki Pütsep.

Pütsep põgenes grupist üsna sõidu algfaasis ning korjas vahefinishites nii palju punkte, et kuigi hiljem sai grupp ta kätte, siis oli avaetapi võit juba kindel. Üldarvestuse teise koha sai Viikingi rattur Mihkel Räim, olles ühtlasi parim U23 vanuseklassis. Kolmas koht kuulus Janek Tombakule.Viikingi ratturitest oli Rigo Räim 17. ja Jörgen Matt 30.

Juunioride vanuseklassis võidutses Kristen Kivistik (Viko) Aksel Nõmmela (CFC) ja meie Steven Kalfi ees.

M16 vanuseklassi sõidus jäi konkurentidele alistamatuks Viikingi rattur Karl-Patrick Lauk. Poodiumi madalamad astmed hõivasid Peeter Pung (Vooremaa Centrum) ja Mihkel Kalja (Rein Taaramäe Rattaklubi). Teine stardis olnud saarlane Mihkel Truu lõpetas sõidu 31. kohaga.

Seenioride sõidus saavutas Viikingi esindaja Reimo Nook 4. koha. Poodiumile jõudsid Tarmo Kopli (Hawaii Exress), Tõnno Palm (A&T Sport) ja Eero Kiskonen. Viikingi sõitjatest oli Jaanus Sarv 5. Andres Lauk 8. ja Jüri Suluste 18.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.