We are the Champions!

Martinique, Robert, laupäev 26.03.11.
Annika:

Eile kohaliku aja järgi südaöö paiku lõppes II etapp 2-osalisest võistlusest, mida meil õnnestus jälgida. Rigo, kes võitis eelmisel laupäeval, hoidis targalt ka eile kohta eesotsas ning Jörgen rallis esimeste seas kõik need 40 ja pea 2 tundi kestnud ringi. Ja Mon Dieu! – finishis äkki Jörks andis sellist gaasi, et kaotas vaid paari cm-ga mingile rohelises sellile, keda Jörks ja Rigo hiljem “ketsiks” nimetasid 😉
Niisiis – 2-etapilise võistluse võitjad on kokkuvõttes Rigo Räim ja Jörgen Matt. Just, just. Väga vinge oli seista selle (suhteliselt naljaka) autasustamistseremoonia tunnistajana ja karjuda kaasa, kui poistele uhked kuldsed karikad ulatati!

Kuidas elada stressi ja mureta?

Mis aga siia juurde ka eriti lahe on see, kuis poiste klubi tegelased kogu seda võistluste asja kaasa teevad. Esiteks ei tea ei nemad (ega ilmselt ka isegi korraldajad), mis kell näiteks start on. Juttu oli 18st, siis 19-20 vahel, siis selgus, et mingid noored poisid sõivadad vahepeal veel ning reaalselt said mehed starti millalgi enne 22.00.
Samal ajal chillivad klubi inimesed parklas, ajavad juttu, patsutavad üksteist, ka naised-lapsed kaasas. Nagu suur rahvapidu. Ei mingit pabistamist või kergetki stressi sellest, mis võistlusega toimub. Üldse kadestan neid sellise muretu suhtumise ja pideva rõõmsa meele pärast.
Ja imestan, miks siin saarel nii palju apteeke on, no ausalt, iga 100 m tagant suur apteek. Kui inimesed on nii rõõmsad, ei muretse eriti mitte millegi pärast (nii näib), tunnevad väikestest asjadest suurt ja siirast rõõmu, siis milleks ravimid ja arstid? Vastust ei tea.

Kuidas pidada pidu?

See on ka omaette tarkus kohalikel. Näiteks eile olid neil võistlusel kohe vahuveinid kaasas, no igaks juhuks 😉 või nagu Rigo arvas, küllap nad juba pärast eelmist laupäeva otsustasid, et nende klubi mehed võidavad kõik, mis vaja. Ja siis on võimalik ka see, et nad saabuvad sulle koju (või noh, kohta, kus sa elad) ning üllatavad sind with a surprise party, kuhu on kaasa võetud nende enda perekonnad. Sinu oma kodus ? Kas pole originaalne ;)? Ma kujutan ette Rigo ja Jörksi, kes nendest ju ka aru ei saa eriti (mina ka ei saa) ning kelle juurde nad saabusid pidu korraldama. Elu nagu filmis.

Rigo kommentaar:
…võistlus läks normaalselt. algul pidi start kell 19:00 olema aga päriselt kujunes see asi niiet saime veits enne 22:00 alles minema. kuna olin selle ürituse liider siis keegi mind pundist minema ei lasknud. mingi poole sõidu pealt tekkis suht siuke soodne atrööv ette. 8 mingit ketsi ja siis jörks. ise sain pundis vaikselt kulgeda ja ohtlikel konkurentidel silma peal hoida. see atrööv jäigi ette. jörks oli teine ise tulin 11. üle joone. kokkuvõtte võitsin ära ja jörks tuli teiseks. niiet kavaldasime neegrid ilusti üle. nad olid seal ainult minule keskendunud ja ei jaganud ära, et jörks võib ka kõrgele üldkohale sõita. vot. nüüd tuleb endal siuke rahulikum aeg. teen veits raskemeid trenne ja loodan, et matt siis võitmise enda peale võtab.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.