Noored ratturid osalevad Rahutuuril

Saaremaa noored jalgratturid Mihkel Räim ja Jörgen Matt osalevad 5.- 9. maini Tšehhis sõidetaval juunioride Rahutuuril.

Saaremaa jalgrattaklubi Viiking juht Riho Räim ütles, et tegu on ühtlasi juunioride maailmakarika etapiga. “See on väga oluline võidusõit, kus osaleb üle maailma sada kuuskümmend ratturit, erinevate riikide koondistest,” rääkis Räim, lisades, et võidusõidul jagatakse riigile punkte, mis määravad selle, mitu kohta riik saab sügisel Itaalias toimuvatele maailmameistrivõistlustele.

Meie poiste eesmärgid on erinevad. “Kuna seal on mägesid, siis peab Mihkel tõusudel ellu jääma, et mitte musta lipu taha jääda. Kindlasti tuleb tal aidata seal neid mehi, kes mägistel teedel suudavad midagi ära teha ja tõenäoliselt on Jörgen selline mees,” rääkis Räim.

Nagu ühel velotuuril ikka on ka Tšehhis lauskmaa etappe, kus on võimalused Mihkel Räimel. “Miku on praegu koondises kõige teravama jalaga finišeerija ja kindlasti on tandem Matt ja Räim tõsine paar, kus Jörgen veab Miku lahti. Miku eesmärk ongi jõuda mõnel etapil võimalikult kõrgele kohale,” rääkis Riho Räim.

Alver Kivi

Meie Maa (03. mai 2010)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.