Kodune rattahooaeg algamas!

Lumekuhjade vähenemine, vee tilkumine, märja asfaldi lõhn ja linnukeste siristamine annab märku peatsest kevad-suve saabumisest. Kevadekuulutajateks võib julgelt pidada ka kaherattalisi sõidukeid, mis mitmendat nädalat teedel vuramas.
Heameel on tõdeda, et silmapaistvate roheliste Viikingi rattariietega paistavad ratturid silma nii Eesti kui Hispaania teedel. Nimelt on osa meie klubi poistest märtsi algusest saati treeninglaagris soojal maal kilomeetreid kogumas. Teised mõõdavad maanteepikkust kodus.
Raskest ettevalmistavast perioodist ja tulemuslikkusest saame esmase ülevaate juba sel kuul kui toimuvad esimesed mõõduvõtmised.
4. Kuressaare Tänavasõit – Eesti Meistrivõistlused kriteeriumisõidus 1. etapp toimub 17. aprillil Kuressaares Ida – Niidu elamurajoonis.
3. Audi Saaremaa GP Ülo Arge rändkarikale sõidetakse 18. aprillil Sõrves.

Klubi kohalike võistluste kalender on otseses sõltuvuses Eesti Jalgratturite Liidu kalendrist. Seetõttu peame tõdema, et nädalavahetusi napib(mis pole ilmselt kellelegi uudis). Et võidu sõitmine eeldab nii korraldaja, võistlejate kui kohtumõistjate samaaegset kohal- ja valmisolekut, siis tekivad siingi tihtipeale käärid. Nende “pähklite läbi puremiseks” teeme tööd ning püüame jõuda kõiki osapooli rahuldavale variandile. Üheks on võistluste korraldamine sammhaaval.

Siinkohal saame välja hõigata, et alustame SJK Viiking karikavõistluse sarjaga eeloleval pühapäeval (11. aprillil) eraldistardiga(10 km).
Kell 11.30 ootame Pihtla teel võistlejaid end registreerima ning start esimesele võistlejale antakse kell 12.

Järgmiste võistluste kohta info edaspidi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.