Steven Kalf Urumarja velotuuril viies

Steven Kalf sai 14.-16. juulini Pärnumaal toimunud Urumarja velotuuril parima saarlasena 5. koha. Võistkondlikus arvestuses oli Saaremaa Jalgrattaklubi Viiking kaheksas.

Steven Kalfi lahutas kolmandast kohast 40 sekundit ja võitjast poolteist minutit. Karl-Patrick Lauk sai 21. koha ja Hans Olavi Vaher 35. koha.
Urumarja velotuur koosnes 5 km pikkusest eraldistardiga proloogist, millele järgnes triatloni etapp: 70 meetrit ujumist, 10 km eraldistardist rattasõitu ja 1 km jooks. Järgmisel etapil osalesid võistlejad Jõulumäe rolleriringil 27 km pikkusel grupisõidus. Kiirel ja siledal ringil kukkus ligi paarkümmend ratturit, nende seas ka Karl Patrick Lauk. Viimasel etapil oli samuti kavas grupisõit. 36 km pikkune distants kulges marsruudil Urumarja – Sindi – Urumarja – Tori – Jõesuu – Urumarja.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.