Mihkel Räim Tartu Noortetuuril aktiivseim

Mullu mitmepäevasõidu Eesti meistriks tulnud Mihkel Räimel ei õnnestunud tänavu tiitlit kaitsta, sest pidi pärast proloogi olude sunnil kehva seisu sattunud Saaremaa jalgrattaklubi Viiking üksinda esindama. Ometi suutis noor rattur välja võidelda tuuri aktiivseima ratturi särgi.
Eesti mitmepäevasõidu meistriks krooniti Krister Raudsepp (CFC). Hõbemedali võitis Kristian Neemela (VOC) ja pronksi Timmo Jeret (PKA). Enne Mihkel Räime sai neljanda koha Oskar Nisu (CFC). “Üks etapivõit ja teine koht oleks võinud veel olla. Vaatamata kõigele sõitis Mihkel hästi, sest võitis üksinda aktiivsussärgi. Teised klubid, kellel sõitsid võistkonnad, ei suutnud teda ära blokeerida,” kiitis Riho Räim. Meeskonnakaaslastest oli tema sõnul eriti puudu teises grupisõidus, kus tehti neli-viis äramineku katset, millest kaks algatas Mihkel. Viimasel katsel sõitsid teised eest ära ja Mihkel Räim ei suutnud üksinda järgi võtta, mis käristas esimestega vahe liialt suureks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.