Rattaklubi ootab rattasõidul osalejate arvu tunduvat kasvu

Saaremaa jalgrattaklubi Viiking juhatuse esimees Riho Räim käis reedesel klubi aastakoosolekul välja mõtte, et kui seni on Saaremaa rattasõidul olnud sada või veidi vähem osalejat, siis tänavu oodatakse sõidule sadu sõitjaid. Räim soovitas potentsiaalsetel osalejatel liituda juba nüüd, talvel.”Me suudame teenindada kolmsada, nelisada ja rohkemgi sõitjat, pakkuda neile teeninduspunktis kosutavat sööki ja lõpetamisel suppi. Rattasõitjaid on hulgaliselt juurde tulnud, kutsume neid kõiki septembrikuu sõidule, kus valida saab kahe erineva pikkusega distantsi vahel. Korraldajatena anname endast parima, et kellelgi ei tuleks pettuda.”

Jalgrattaklubi Viiking saab tänavu 15-aastaseks. Klubi juhatusse kuuluvad peale Riho Räime veel Indrek Rannama, Aivo Maripuu, Toomas Magus ja Reimo Nook.

“Kui seni oleme kiita saanud mitme üleriigilise võistluse korraldamise eest, siis nüüd tahame rohkearvulisele rahvahulgale tõeliselt nauditava rattapeo korraldada. Selleks on vaja, et veel rohkem inimesi tuleks rattaga sõitma,” arvas Räim.

Meie Maa

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.