Toimus Laste rattasõit

Kolmapäeval 13. septembril toimus SJK Viikingi korraldamisel igaastane traditsiooniline Laste Rattasõit. Tänu ilusa ilma toetusele oli võistlema tulnud 123 last, mis on viimaste aastate suurim osalejaskond kohalikel rattavõistlustel.

2-10 aastased lapsed võistlesid 8. erinevas võistlusklassis. Vanuseklasside esikolmikud olid järgmised: kuni 4 a. poisid – Kermo Pae, Sten-Markus Vaska ja Markus Truu; kuni 4 a. tüdrukud – Catrin Poopuu, Sharlee Järvelaid ja Cristella Truu; 5-6 a. poisid – Marcos Mägi, Robin Alba ja Garel Muul; 5-6 a. tüdrukud – Lisanne Himmist, Hanna Tammel ja Catriin Nuut; 7-8 a. poisid – Martin Lonn, Karl-Gustav Kuning ja Ken Pihlas; 7-8 a. tüdrukud – Greete Paaskivi, Kati Räim ja Diana Kasesalu; 9-10 a. poisid – Ivar Indrek Himmist, Karl Patrick Lauk ja Laur Merisalu; 9-10 a. tüdrukud – Laura Kriska, Laura Altmets ja Krliisa Keinast.

SJK Viiking tänab kõiki osalejaid ja nende vanemaid, abilisi ning sponsoreid- Arin Hulgit, Securitast, ABC Kompuutrit ja OÜ Bivarixi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.