Rigo Räim kindlustas SJK Viikingi karikavõistluste võidu

Pühapäeval sõideti Viidu maanteel SJK Viikingi KV eelviimane ehk 7. etapp – 2×5 km eraldistardist, mille käigus tuli ületada 800 m pikkune tõus.

Absoluutarvestuses saavutas kahe sõidu kokkuvõttes parima aja (14.16) Rigo Räim, jäädes sellel kevadel eraldistardist sõitudes kõigile alistamatuks. Ühtlasi kindlustas Rigo enne viimast, augusti lõpus Saaremaa Rattasõidu raames sõidetavat etappi endale karikavõistluste esikoha.

Karikavõistluste teise koha kindlustas Viidu etapi teise kohaga (aeg 14.32) endale Indrek Rannama. Absoluutarvestuse 3. koha saavutas etapil Ain Talu (15.52), kes on hetkel samal kohal ka KV kokkuvõttes.

Noorte arvestuses oli ka seekord Mihkel Räim (17.03) parem oma põhikonkurendist Kevin Soonest (17.06). Kolmanda aja (18.20) saavutas seekord Jörgen Matt. Vapralt läbis võistluse ka 9 aastane Karl-Patrick Lauk, kes sõitis välja igati tubli aja 21.58.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.