SJK Viiking võistles edukalt Hiiumaal

Laupäeval 24. septembril sõideti Hiiumaal Emmaste Rattaralli, millest võtsid osa ka SJK Viikingi sportlased. Valida sai kahe distantsi vahel – 44 km põhisõit ja 15 km matkasõit.

Põhisõidus kaotas Viikingi esindaja Indrek Rannama napilt finišiheitluse Tallinna CFC klubi ratturile Mihkel Reilele ja saavutas sellega teise koha. Mõned minutid hiljem finišerus aga kolmandana teine Viikingi võistleja Jüri Suluste, edestades finišispurdiga tartlast Leho Ripsi.

Üldarvestuses kuuendana, kuid kuni 18 aastaste noorte võitjana saabus finišisse Margus Magus. Noorte arvestuses jõudis pjedestaalile ka kolmandana lõpetanud Mihkel Räim. Naiste arvestuses tõi võidu Saaremaale Siiri Nurk.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.