Viikingi karikavõistlustel kaks kolmandikku etappidest sõidetud

Laupäeval 7. mail sõideti Viikingi KV 5. etapp 15 km eraldistardist Leisi maanteel. Ajaga 21.39 võitis Indrek Rannama, kes kindlustas sellega endale ühtlasi ka karikavõistluste üldvõidu, teise koha saavutas Rigo Räim (22.00) ja kolmanda koha Riko Räim (23.04). Naiste arvestuses oli esimene Siiri Nurk (27.44), M-16 noormeestest Margus Magus (27.38) ning M-14 poistest Kevin Soon (29.49).Pühapäeval sõideti ühisstardist 6. etapp ringidel Laadjala – Kaarma – Uduvere – Laadjala, mida noored läbisid kaks ja täiskasvanud neli korda. Noorte 28 km sõidu võitis ajaga 51.11 Margus Magus Mihkel Räime (M-14 klassi võitja) ja Kevin Sooni ees. Täiskasvanute klassi 56 km sõidu võit selgitati 5-mehelise grupi finiðiga. Selle hooaja napima võidu võttis Rigo Räime ees Indrek Rannama. Kolmanda koha saavutas Riko Räim, kellele järgnesid Ain Talu ja Aivar Müür.

Karikavõistluste kokkuvõttes on esimese koha kindlustanud Indrek Rannama ning teise koha Rigo Räim, kolmandal kohal asub hetkel Riko Räim. Naistest on üldvõidu juba kindlustanud Siiri Nurk. Noorte vanuseklasside liidrid on peale kuute etappi Margus Magus ja Kevin Soon.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.