Viikingi sportlased võistlesid Pärnus

Laupäeval 23. aprillil sõideti Pärnu Tänavasõit, mis oli ühtlasi ka Eesti MV 1. etapp kriteeriumisõidus. Esimesena startisid kõige nooremad, kuni 12 aastased ratturid, kelle seas oli ka 3 SJK Viikingi võistlejat. Sõidu võitis Tallinna poiss Karl Juudas, Viikingi esindajatest pidi, eelmisel aastal samas 6. olnud, Mihkel Räim kõige napimalt taanduma 4. kohale. Oma debüütvõistluse teinud Kevin Soon saavutas 10. ja Endrik Puntso 14. koha.Kuni 18 aastaste juunioride hulgas võitis Tallinna CFC võistleja Gert Jõeäär, Rigo Räim leppis 18. kohaga. Meeste eliitklassis oli konkurentidest selgelt üle Ag2r profiklubi sõitja Erki Pütsepp. Viikingi eliitklassi võistlejatest jõudis Indrek Rannama 10. kohale, Ivari Rannama jagas 16.-24. kohta ning Riko Räim pidi sedakorda leppima katkestamisega.

Järgmise stardi vabariiklikul tasandil teevad Saaremaa ratturid 1. mail Otepääl, kui 90 km grupisõiduga stardib Mapei Maanteesõidu Karikasari.

SJK Viikingi KV jätkuvad aga juba laupäeval (30. aprillil), kui sõidetakse sellel hooajal viimast korda Pihtla maanteel 10 km eraldistardist ehk on viimane võimalus parandada oma aega kõigi aegade edetabelis. Oodatud on kõik senised ja uued osavõtjad – saamaks kirja maksimum arv etappe, on viimane aeg karikasarjaga liituda, sest kaheksast etapist läheb arvesse viis paremat tulemust. Rohkem informatsioni KV etappide ajakava, koha ja trasside kohta saab võistluste lehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.