Viikingi KV II ja III etapp sõidetud

Laupäeval 16. aprillil sõideti Viikingi KV 2. etapp 10 km eraldistardist sõiduga Pihtla maanteel. Tugeva põhjatuule kiuste sõideti suhteliselt kiireid aegu ning toimus mitmeid parandusi 10 km kõigi aegade edetabelis.

Võistluse absoluutarvestuse esikolmik oli sama nagu esimesel etapi – võitja Indrek Rannama (aeg 14.02), teine Rigo Räim (14.16) ja kolmas Riko Räim (14.48). Naiste arvestuses võitis taas Siiri Nurk (18.26) ja kuni 16 aastaste noormeeste seas Margus Magus (18.09). Kuni 14 aastaste poiste hulgas jõudsid esikolmikusse Mihkel Räim (19.18), Kevin Soon (19.39) ja Endrik Puntso (20.00).

Pühapäeval toimunud 3. etapil sõideti ühisstardist 29 km trassil Kuressaare – Vätta – Kuressaare. Võistluse kulgu mõjutas märkimisväärselt tugev küljetuul, mille toimel venis võistlejaterivi kohe stardist väga pikaks ning poolele maale Vättale jõudsid võistlejad juba maksimaalselt kolme kaupa.

Finišis edestas Indrek Rannama (aeg 44.57) 3 sekundiga Rigo Räime, kolmandana jõudis lõpujooneni, keerulistes oludes väga hästi oma kogemusi ärakasutanud vanameister Andres Lauk. Naiste arvestuses oli taas-kord esimene Siiri Nurk ning noormeeste seas võidutses jälle Margus Magus. Sarnaselt teisele etapile moodustasid poiste hulgas esikolmiku Mihkel Räim, Kevin Soon ja Endrik Puntso.

Sarja kokkuvõttes juhib täiseduga Indrek Rannama Rigo Räime ja Riko Räime ees. Teiste võistlusklasside liidrid on Siiri Nurk, Margus Magus ja Kevin Soon.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.