Saarte mängudel osaleb esmakordselt Saaremaa naisrattur

Saaremaa Jalgrattaklubi Viiking lähetab esmakordselt Saarte mängudele naisratturi ja Guernseyl asub võistlustulle Siiri Nurk.

Saaremaa jalgratturite võistkonna juht Riho Räim ütles, et naisvõitleja otsustati mängudele saata, kuna on olemas inimene, kes rattaga sõidab ja trenni teeb.

Naistel on Saarte mängudel kavas grupisõit, eraldistardist sõit ja kriteerium. Räime hinnangul saab Indrek Rannama koostatud treeningplaani järgi valmistuvale Siiri Nurgale olema kõige raskem kriteerium, sest tehnilised oskused jätavad veel soovida.

“Ma usun, et jõu poolest ei tohiks tal probleeme tekkida,” tõdes Räim.

Tema sõnul ei ole Saarte mängudel konkurents naiste hulgas oluliselt nõrgem, ega tugevam kui Eestis, kuid kui siin on sõitjaid alla kümne, siis seal on võistlejaid natuke rohkem. “Ma ei imestaks, kui Siiri saaks sel aastal Eesti meistrivõistluste eraldistardist sõidus medali,” väljendas Räim optimismi.

Konkreetseid eesmärke ja ülesandeid klubi poolt Saarte mängude debütandile seatud ei ole. “Me oleme nende võistluste taset vaadanud ja kindlasti ei ole ta seal kõige nõrgem,” lausus Räim, kelle sõnul ei saa öelda, et Nurk hakkab Guernseyl kõvasti lammutama, kuid päris edukalt esineda võib ta küll.

Meestest esindavad Saarte mängudel Saaremaad Indrek Rannama, Ivari Rannama, Riko Räim, Jüri Suluste ja Jaanus Müür.

www.saarlane.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.