Jalgrattasõidul osales 80 last

5. septembri õhtul sõideti Ida – Niidus Saaremaa Jalgrattaklubi Viiking eestvõttel Laste Jalgrattasõit, kus kaheksas vanuseklassis osales kokku 80 kolme kuni kümneaastast last.

Kuni nelja aastastest tüdrukutest võitis Greete Paaskivi 6. lasteaiast ja poistest Tauri Põldema Ida – Niidu lasteaiast. Viie kuni kuueaastaste vanuseklassis võitis tüdrukutest Laura Kriska Tuulte Roosi ja poistest Raimo Prants esimesest lasteaiast.

Seitsme- ja kaheksa-aastaste seas osutusid parimateks Kuressaare Gümnaasiumi õpilased Liis Lepik ja Steven Nepper. Üheksa- kuni kümneaastaste seas osutus tüdrukutest võitjaks Riine Rander Vanalinna koolist ja Mihkel Räim Kuressaare Gümnaasiumist.

Võistluse kokkuvõttes oli enim osalejaid Tuulte Roosi lasteaiast ja Kuressaare Gümnaasiumist.

www.saarlane.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.